Doel

Steeds vaker zien we berichten voorbij komen over de hoge druk die op een mens ligt. De een lijkt hier beter mee om te gaan dan de ander. Toch lopen mensen steeds vaker met klachten als onzekerheid, angst, vermoeidheid, burn-out of zelfs depressie. Ondanks dat we werk en privé zo veel mogelijk gescheiden willen houden, ontkomen we er soms niet aan dat ze elkaar overlappen en kunnen werknemers worden belemmerd in hun werkzaamheden. Als bedrijf is het niet altijd gemakkelijk om in zo'n geval een werknemer te ondersteunen. Al is de welwillendheid nog zo groot, de kennis en kunde is niet altijd in huis. En wanneer het tijdsbestek tussen klachten en het daadwerkelijk ontvangen van hulp te groot wordt, stijgt het risico op uitval. Centrum POZB wil daarom ieder de kans bieden ondersteuning te ontvangen op het moment dat men die het hardst nodig heeft. Preventieve begeleiding zorgt er daardoor voor dat kwetsbaarheid naast functionaliteit gaat bestaan.

Voor wie?

De hulp die Centrum POZB biedt is bedoeld voor bedrijven die het ziekteverzuim of het risico op verzuim willen verlagen en hun werknemers de mogelijkheid willen bieden zich sterk, zelfverzekerd en waardevol binnen de organisatie te voelen.

Benieuwd wat Centrum POZB voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met mij op, dan kijk ik graag met u mee.

Mijn werkwijze

Het aanbod van Centrum POZB is voor bedrijven die het ziekteverzuim willen verlagen door hun werknemers te voorzien van meer kennis, handvatten en begeleiding bij mogelijke knelpunten. Daarnaast behoort ook ondersteuning van werknemers na uitval tot de mogelijkheden om de lengte van het ziekteverzuim te verkorten.

De service zal voornamelijk bestaan uit maatwerk maar om een idee te geven van de mogelijkheden die het centrum biedt kunt u denken aan:

  • Lezingen
  • Workshops
  • Training
  • Individuele begeleiding in het centrum / op locatie